No! Verkeerde bubbels

Nee! Nee! Nee! Nee! Nee!

zeep

Ik snap niet waarom een zeep pakket zo populair is?! Als we even logisch gaan nadenken dan kunnen we toch gemakkelijk tot de vaststelling komen dat de gemiddelde mens vermoedelijk al zeep in huis heeft. Shampoo voor het haar, vaak samen met een conditioner. En dan een lichaamszeep voor, hoe kan je het raden, het lichaam. En “spoiler alert!” de meeste mensen hebben deze in de badkamer staan. Heel vaak zelf in de douche!
De meeste mensen hebben deze spullen dus gewoon al in huis staan! Dat is toch de conclusie waar mijn simpele hersentjes op zijn gekomen. Er is dus in mijn ogen maar weinig reden om zeep cadeau te geven. Tenzij je natuurlijk een subtiele hint wilt geven aan de persoon in kwestie dat hij of zij iets meer tijd moet spenderen aan zijn lichaam odeuren. Als dat je bedoeling is, dan is zeep het perfecte cadeau. Is dat niet het geval, for heavens sake, geef niemand zo’n zeep pakket cadeau!

Weet je wel hoeveel mensen hun ware gevoelens hebben moeten verbergen toen ze hun cadeau open maakte en een zeep pakket zagen?
Hoeveel mensen hebben moeten liegen tegen hun vrienden over hoe ze zich werkelijk voelde over het ontvangen van een zeep pakket?
Hoe veel pijn ze voelde toen ze moesten beslissen welke vriend ze net zo ongelukkig zouden maken, als ze dat zeep pakket aan die vriend zou doorgeven?

Het is het meest onpersoonlijke en beledigende cadeau dat ik ken. En ik zal niet rusten voor zeep pakketten van de cadeau klassiekers lijst zal verdwijnen!

Zo’n zeep pakket is te vinden in verschillende prijsklassen en kan daardoor toch budget vriendelijk zijn. Je kan al een zeep pakket vinden in de uitverkoop vanaf een 5 à 10 euro. Hoe groter het pakket, hoe duurder het kan worden. Als je echt gestoord bent en dus bereid bent veel geld uit te geven aan een vreselijk cadeau kan je een pakket vinden voor 50 euro. Of als je een nog grotere idioot bent kan je nog grotere pakketten samen stellen voor nog meer geld.

Nu moet ik eerlijk toegeven, ik heb misschien een beetje overdreven met mijn haat voor zeep pakketten. Ze zijn zo erg nog niet.. Er zullen waarschijnlijk wel zeep liefhebbers bestaan, veronderstel ik? Of misschien zijn er verzamelaars van slechte cadeaus en zijn die misschien wel grote fan van zeep pakketten. Al betwijfel ik dan ten zeerste.

Ik ben misschien weer een beetje aan het overdrijven. Zeep pakketten kunnen wel ideale cadeautjes zijn. Zeep pakketten zijn het ideale cadeau voor je ergste vijanden 😀
Dus is er iemand die je echt niet kan uitstaan? Iemand die je vroeger heeft gepest? Of iemand die je nu aan het pesten is? Is er iemand waarvan je wou dat je hij of zij nooit hebt gekend? Geef hem of haar dan een zeep pakket!!

Viel het op dat ik geen fan ben van zeep pakketten?
Zeep pakketten gaan meteen naar de top 3 van de BIG NO NO lijst!

One thought on “No! Verkeerde bubbels”

Comments are closed.