Give a gift vending machine!

Oh wow, oh wow, oh wow, oh wow, oh wow!!! HOE ONWIJS SCHATTIG!

vending

Zo kon je mij vandaag horen piepen in de zetel. Ik zat voor de verandering nog eens wat op Facebook te scrollen, beetje mensen stalken, schattige filmpjes bekijken en wat te snuffelen in de honderden groepen waar ik voor de één of andere reden in zit.

Nu ben ik zelf niet zo heel actief op sociale media. Je zal mij dan ook amper iets zien posten op mijn persoonlijke pagina, maar ik volg heel graag andere mensen die actief hun talenten tonen en posten op Facebook of andere sociale media.
Ik heb dus ontelbaar veel pagina’s die ik heb geliked en dus volg. Het zijn pagina’s met een hoop verschillende onderwerpen, maar er zijn dus een hoop pagina’s met tutorials van verschillende soorten en op één van die pagina’s kwam ik een waanzinnig leuk filmpje tegen.

Oh wow, oh wow, oh wow, oh wow, oh wow!!! HOE ONWIJS SCHATTIG!
Dat is nu echt zonder zwans het eerste waar ik aan dacht toen ik dit filmpje tegenkwam op Facebook.
Ik weet niet of het je al is opgevallen, maar ik ben een ongelofelijke fan van “Do it yourself” cadeautjes en deze is sinds kort één van mijn absolute top favorieten. Het is fun! Het is kleurrijk! Het is origineel! Het is low cost! En er zijn maar weinig mensen die zoiets maken of geven.

Het is dus een zelfgemaakte mini automaat uit karton. In het filmpje laten ze zien hoe je de hele ding stap voor stap moet maken. Het is in principe niet zo heel moeilijk, maar ik kan me voorstellen dat je er wel eventjes mee bezig bent als je het voor de eerste keer maakt. Dan nog maar te zwijgen over het vinden en verzamelen van materialen en wat je er in gaat stoppen voor de mini cadeautjes

Ik geef je hier alvast enkele tips voor wat je er in kan doen. Met een beetje creativiteit kan je voor de kleine cadeautjes in de bollen echt alle kanten mee uit gaan. Enkele voorbeelden, je kan er snoepjes in doen. Kleine zeepjes (Al kan je in een ander artikel lezen, dat ik niet zo’n voorstander ben van zeep als cadeautjes). Chocolade is ook een leuke optie, maar dan opletten dat ze niet smelten. Juwelen, al kan het misschien toch wat prijzig worden dan. Of wat ik niet erg zou vinden om te krijgen, stop gewoon wat geld in de bollen!

vending

 

Ben je dus op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden of familie? Deze DIY staat alvast in mijn lowbudget top 3 van de week!

TIP 2: Als je geen doosjes kan vinden voor in de automaat kan je ook kleine zakjes gebruiken. Die kan je maken met servetten, crepepapier, …

BONUS TIP!: Misschien is deze automaat wel een leuk idee voor een verloving? Stop een verlovingsring in één van de doosjes en pop the question wanneer de ring uit de automaat komt.
=> Als je dit doet, laat me dan alsjeblieft weten wat het antwoord was?! 😀

Hier kan je de full video vinden By Craftingeek!!
1